Om oss

Spesial Teknikk AS er et norsk selskap som har tilhold vest i Kristiansand.

Firmaet har mer enn 40 års erfaring med levering av utstyr til avfallsbransjen, sand, pukk og grus, smelteverk og tungindustrien.

Nå har vi vårt hovedfokus og kompetanse på det meste av utstyr innenfor avfallsbransjen og tungindustrien. Vi liker å si at vi er den mest komplette leverandør av utstyr og anlegg innen avfalls-sektoren i Norge.

Vårt produktspekter kan behandle nesten alle typer avfall, alt fra bildemontering til metallgjenvinning, demolering til husholdnings -og industriavfall.

Vår produktportefølje inkluderer det meste innenfor disse industrier så som f.eks kverner, presser, magneter, Eddy- Current separatorer, demoleringsutstyr, sikter av forskjellige utførelser og til forskjellig formål, vibrasjons-matere, båndtransportører, siloer, skrue-transportører, begerverk og evt. ​​annet utstyr.

Via våre mange samarbeidspartnere kan vi også levere de fleste andre typer maskiner og utstyr for materialhåndtering.

Spesial Teknikk AS er din partner for det mest innovative utstyr. Vi utfører også endringer / ombygginger av eksisterende anlegg og utstyr.  Service på våre maskiner er også en del av vår portefølje og vi har også løpende service-avtaler med flere av våre kunder.
Vi anbefaler, designer, leverer, monterer, i gang-kjører og utfører service.

For å sikre best mulig utnyttelse og minst mulig nedetid, på Deres maskiner, kan vi også tilby vedlikeholdskontrakter.

Spesial Teknikk har lang erfaring og mange leverandørforbindelser i hele Europa, som kan levere reservedeler til andre maskiner som ikke er i vår portefølje.

Vårt hovedmål er å bli ledende / foretrukket leverandør, først og fremst i det norske markedet.

Vår visjon:

Din totalleverandør

Din fordel:

Vi skaper kostnadseffektive løsninger, for å møte dine behov, og vi ønsker å være med og betjene Deres fremtidige prosjekter.

Vårt mål:

Fornøyde kunder

Vi har det du trenger!

Ta kontakt med oss for henvendelser angåene salg, deler eller service.