Samarbeidspartnere

Lindner-Recyclingtech GmbH

Lindner, en av de fremste produsenter for stasjonære og mobile kverner

https://www.lindner.com/

 

ROXON

Roxon bygger store stasjonære transportanlegg, utlasteranlegg og silosystemer.

http://www.roxon.fi

Simatec Machinenbau AG

Simatec utvikler og bygger vibrasjonssikt, filterpresser og komplette vaskeanlegg.

http://www.simatec.org/en

 

Hermann Schwelling Maschinenbau GmbH + Co.

HSM utvikler, produserer og selger produkter og systemer for komprimering av materialer samt for skjæring og kverning papir og elektroniske datamedier.

https://www.hsm.eu/en/

hsm

 

Goudsmit

Goudsmit Magnetics er en Nederlandsk tradisjonell familiedrevet produsent av separasjons- og magnetutstyr, drevet i over 55 år.

Deres maskiner er i robust og solid utførelse og benyttes i alt fra avfall- og gjenvinningsbransjen til tungindustri og pukk- grusindustri.

De leverer blant annet separasjonsutstyr i alle utførelser som for eksempel overbåndsmagneter, trommelmagneter, virvelstrømsseparatorer (Eddy Current) og magnetplater/renner. Magnetene fås selvsagt i permanent og elektromagnetisk utførelse.

Høy kvalitet kombinert med konkurransedyktige priser gjør Goudsmit til ett opplagt valg dersom Dere har behov for denne typen utstyr.

Spesial Teknikk AS kan forestå montering, igangkjøring og service av alt utstyr levert av Goudsmit, samt levering av omkringliggende konstruksjoner som stativer og oppheng, gangbaner og plattformer og renner og lignende.

Ta kontakt for mer utfyllende informasjon.

http://www.goudsmit-magnetics.no/EN

Hennlich Engineering

Hennlich Engineering har med over 17 års erfaring bygget opp et bredt spekter innen støvhåndtering. Spesial Teknikk AS kan dermed tilby skreddersydde løsninger for håndtering av støvbekjempelse, noe som gjør oss i en særklasse kapable til å hjelpe Deres bedrift med miljøproblemer rundt driften av deres anlegg.

Hennlich Engineering tilbyr vannkanoner, lastebelger og filter i alle størrelser.

Hennlich_logo_listings