P101044701

Hjem

YETI-STAR SIKTESKUFFER, BYGD I NORGE, FOR NORDISKE FORHOLD! TRYKK PÅ BILDET FOR Å SE MER

Spesial Teknikk AS er produsent og leverandør av anlegg, maskiner og komponenter for bruk i feltene material/bulk håndtering

Vi utvikler og produserer alle typer maskiner for transport, lagring, håndtering og sortering av masser. Vårt utstyr er for eksempel brukt for mineraler, sand og grus, aggregater, avfall og andre lignende oppgaver.

Vårt løsningsorienterte salgsteam har lang erfaring med å jobbe i denne bransjen. De bidrar gjennom hele prosessen, fra idé til oppstart og igangkjøring, godt støttet av erfarne ingeniører.

Vår kjernevirksomhet er vibrasjonsteknologi, og vi har en stor kompetanse med maskiner som vibrerende sikter og matere. Vår produktlinje består av blant annet vibrasjonsmatere drevet av elektromagnetiske motorer eller ubalanserte motorer, samt sirkulær / lineære / elliptiske bevegelses sikt. Vi leverer flip-flow sikt, banan sikt og spesielle sikt for avfallshåndtering etc.

For transport av bulk materialer kan vi tilby et bredt utvalg bestående av båndtransportører, begerverk / koppelevator, vibrasjonsmatere, skruer og mer.

For alle våre produkter tilbyr vi også oppstarts-assistanse, installasjon, omliggende stålkonstruksjoner og andre tjenester i påvente av behovet.

Alle våre produkter er designet for tunge applikasjoner, og dimensjonert for å håndtere selv de verste omgivelsene uansett hvor i verden de er installert.

Med vårt utstyr, er du garantert en pålitelig, vedlikeholdsvennlig og kostnadseffektiv investering.

Inserat 2