UNIVERSALKVERNER

Lindner’s serie Universale kverner er produsert som maskiner med høy og lav hastighet. De er i stand til en rekke kvernoppgaver og kommer komplett med de tekniske innovasjonene som sørger for Lindner’s og Spesial Teknikk’s fremtredende i bransjen, innovasjoner som den interne «pusheren» som forhindrer at materiale renner ut fra arbeidsområdet, den hydrauliske vedlikeholdsdøren og hvor lett det er å skifte raster og kniver.

To drivkonsepter oppfyller spesifikke krav, valgfrie rotorer med firkantblad eller punktblad kan utstyres med kniver i forskjellige størrelser og stålsammensetning.

Lett utskiftbare raster med lysåpning fra 10-300mm utvider bredden ytterligere.

Lindner’s modulære konstruksjon vises virkelig med de universale kvernene.

Mulighetene med Lindner’s universalkverner er like omfattende som bruksområdene kvernene brukes i.

Lindner Universo er en kraftig, svært konfigurerbar enakslet kvern med freserotorer og et robust, vridningsfritt maskinhus med kompakt design.

Lindner Universo kan konfigureres individuelt og monteres optimalt for den tiltenkte applikasjonen. Universo kan settes opp i over 60 forskjellige varianter.

Lindner Micromat er en kraftig, svært konfigurerbar kvern, en av de viktigste byggesteinene som Lindner har blitt bygget på. Micromat har vært i produksjon i over 20 år og kan finnes over hele verden.

Den siste generasjonen av Micromat-serien er designet for lavt energiforbruk kombinert med høy produktivitet.

Micromat kan også konfigureres individuelt og settes sammen mest mulig optimalt for den tiltenkte kverningsoppgave, med over 120 varianter kan du være sikker på at det er en Micromat som passer Dere.

Antares er navnet på en serie kompakte kverner fra Lindner, som leverer opptil en tredjedel mer kapasitet enn tidligere maskiner i denne klassen, men på samme prisnivå.

Enhetene er tilgjengelige i fire størrelser og mange utstyrskonfigurasjoner, og er perfekt tilpasser spesifikke krav i plastbehandlings- og gjenvinningsindustrien.

Typiske bruksområder spenner fra plastfilm, filamenter, klumper og plater.