Samarbeidspartnere

Lindner Recyclingtech Gmbh

Lindner produserer de mest innovative og moderne løsningene innen stasjonær og mobil kverning.


Simatec Machinenbau AG

Simatec utvikler og bygger vibrasjonssikter, filterpresser og komplette vaskeanlegg


Kentek Systems

Trommelsikt på krokramme og stasjonære samt vindsikt.


hsm

Hermann Schwelling Maschinenbau GmbH + Co.

HSM utvikler, produserer og selger produkter og systemer for komprimering av materialer samt for skjæring og kverning papir og elektroniske datamedier.


http://www.goudsmit-magnetics.no/EN

Goudsmit

Goudsmit Magnetics er en Nederlandsk tradisjonell familiedrevet produsent av separasjons- og magnetutstyr, drevet i over 55 år.

Deres maskiner er i robust og solid utførelse og benyttes i alt fra avfall- og gjenvinningsbransjen til tungindustri og pukk- grusindustri.

De leverer blant annet separasjonsutstyr i alle utførelser som for eksempel overbåndsmagneter, trommelmagneter, virvelstrømsseparatorer (Eddy Current) og magnetplater/renner. Magnetene fås selvsagt i permanent og elektromagnetisk utførelse.

Høy kvalitet kombinert med konkurransedyktige priser gjør Goudsmit til ett opplagt valg dersom Dere har behov for denne typen utstyr.

Spesial Teknikk AS kan forestå montering, igangkjøring og service av alt utstyr levert av Goudsmit, samt levering av omkringliggende konstruksjoner som stativer og oppheng, gangbaner og plattformer og renner og lignende.

Ta kontakt for mer utfyllende informasjon.


Hennlich_logo_listings

Hennlich Engineering

Hennlich Engineering har med over 19 års erfaring bygget opp et bredt spekter innen støvhåndtering. Spesial Teknikk AS kan dermed tilby skreddersydde løsninger for håndtering av støvbekjempelse, noe som gjør oss i en særklasse kapable til å hjelpe Deres bedrift med miljøproblemer rundt driften av deres anlegg.

Hennlich Engineering tilbyr vannkanoner, lastebelger og filter i alle størrelser.